Despre noi

Prichindel Afterschool s-a născut din dorinţa de a oferi părinţilor ocupaţi o alternativă sigură şi de calitate pentru supravegherea copiilor, efectuarea şi verificarea lecţiilor, aprofundarea cunoștințelor dobândite la școală, precum şi dezvoltarea abilităţilor personale.

Educația și formarea copilului nu ține doar de școală, de aceea activitățile after school propuse de noi vin în completarea programei școlare și ajută la pregătirea prichindeilor noștri pentru viață.

In centrul nostru educaţional dorim ca fiecare zi să fie o bucurie pentru fiecare copil în parte. Prin activităţi variate, care stimulează curiozitatea şi dorinţa de explorare a copilului, se dezvoltă abilităţi cognitive, sociale, artistice, precum şi valori morale cum sunt: încrederea în sine, curajul, integritatea şi respectul. 

VIZIUNE

Credem in toți copiii. 

Fiecare prichindel este unic și special, iar noi ne propunem să ajutăm copiii să-și atingă potențialul maxim pentru a se putea dezvolta pe deplin. 

Ne dorim să-i aratăm copilului direcția și modul în care poate face lucrurile pe cont propriu, pentru a-l învăța să fie independent, echilibrat și asumat.

Principiile noastre vorbesc despre libertate, autenticitate, curaj, responsabilitate, veselie și căldură. Noi credem în autoeducare nu în instruire, în cooperare nu în competiție, în structură nu în control, în autonomie nu în supunere, pentru că în mod paradoxal, tocmai aceste valori conduc către disciplină.

Misiune

Cum ne propunem să atingem scopul propus?

Aplicând metode de predare centrate dezvoltarea aptitudinilor individuale și pe inteligența socio-emoțională, pe autoeducare și pe învațarea prin joacă.

Diversificând mediile de învăţare și folosind o gamă variată de mijloace şi materiale didactice care stimulează imaginaţia, comunicarea si învăţarea prin propria experiență.

Schimbând mediile de învăţare, astfel încât copiii să interacţioneze cu situaţii diverse care să le dezvolte "adaptabilitatea".

© 2021 PRICHINDEL AFTERSCHOOL. Str. Unirii, Bl.1, Sc. C,Ap. 29, parter, Sighetu Marmatiei
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!