Servicii

Transport

Transportul este opțional. Preluăm copii de la toate școlile din Sighetu-Marmației. 

Preluarea copiilor de la școală se face cu autoturismele proprii. Transportul spre domiciliu se efectuează doar la finalizarea tuturor activităților de afterschool, la ora 18:00 (L-V), respectiv 16:30 (S).

Hrană

Masa este opțională. Părintele poate opta pentru un prânz la pachet pregătit copilului. Masa de prânz şi gustarea oferite în cadrul afterschool-ului sunt asigurate în regim catering, respectând cerinţele nutritive ale vârstei. Meniul săptămânal va fi întotdeauna anunțat și deschis pentru sugestii.


Efectuarea temelor

Lecțiile și temele sunt pregătite sub atenta îndrumare a cadrelor didactice cu experiență în programul after school și pregătire pedagogică adecvată nivelului de școlarizare al elevilor.

Aprofundarea cunoștințelor dobândite la școală

Elevii vor face excerciții suplimentare pentru școală pentru a-și aprofunda cunoștințele, beneficiind de îndrumarea cadrelor didactice acolo unde este nevoie.

Ateliere recreative și de relaxare

Activitățile propuse de noi sunt menite să ajute copiii să se relaxeze după o zi obositoare prin joc organizat, prin artă, muzică, diverse meșteșugării, astfel încât ei să-și descopere pasiuni noi și să-și dezvolte abilitățile artistice.


Activități și opționale educative

Activitățile propuse de noi sunt de natură educativă care vin în completarea programei școlare a elevilor și sunt menite să-i ajute pe copilași să-și sporească performanțele și să se dezvolte pe plan social și interuman. 


Logopedie

Opționalul de logopedie nu este inclus în prețul abonamentului. Consultațiile logopedice se desfășoară sâmbăta pe baza de programare.  Inițial va fi evaluat nivelul de dezvoltare a limbajului copilului, iar în urma rezultatului vor fi stabilite strategii de lucru în funcție de nevoile copilului.


Limba engleză

Opționalul de limbă engleză este inclus în prețul abonamentului și se constituie din două ore de curs pe săpămână. Puteți opta pentru meditații suplimentare de engleză care se organizează sâmbata. Se lucrează pe grupe de maxim 8 copii.

© 2021 PRICHINDEL AFTERSCHOOL. Str. Unirii, Bl.1, Sc. C,Ap. 29, parter, Sighetu Marmatiei
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!